Omakotitalon perustukset ja pohjarakentaminen

Uuden rakennuksen ja kodin rakentaminen lähtee aina siitä, että perustukset pistetään kuntoon. Vasta hyvälle pohjalle pystytään rakentamaan kestävä, pitkäikäinen rakennus. Oikeanlainen maa-aines ja huolella pohjustettu perustus auttaa rakennuksen ympäristöä pysymään kuivana ja ennaltaehkäisee routavaurioita. Suomen sääoloissa ja vaihtelevissa maastoissa oikein tehdyn pohjarakentamisen tärkeys korostuu.

Meille omakotitalojen perustusten kaivaminen on arkipäivää!

Kun omakotitalon tai muun rakennuksen paikka on päätetty, on aika aloittaa pohjarakentaminen. Tässä kohtaa kannattaa kutsua meidät paikalle! Teemme kaivinkoneella kaikki tarvittavat maansiirrot ja kaivuutyöt, joilla varmistetaan että seuraava urakoitsija voi alkaa rakentamaan omakotitalon perustuksia ja sokkeleita tukevalle pohjalle. Vastaamme alkuperäisen pohjan louhinnasta ja massanvaihdosta oikeanlaiseen maa-ainekseen, salaojituksesta sekä siitä, että maapohja on valmis vastaanottamaan hyvät, tukevat perustukset.

Ota yhteyttä, kun haluat uudelle kodille parhaan mahdollisen startin

Teemme maanrakennustöitä pienellä mutta vahvalla tiimillä; meillä on kokemusta maanrakennustöistä yhteensä jo 50 vuoden verran. Toimintamme keskiössä on luotettavuus ja tiukka asenne, siisti työnjälki ja tyytyväinen asiakas. Se mitä hoidetaan, hoidetaan takuulla kunnolla!

Jätä siis viestiä tai soita suoraan Matille, kun on aika aloittaa uuden omakotitalon tai muun rakennuksen pohjarakentaminen. Työskentelemme joustavasti koko Pirkanmaan alueella.